Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Honda Accord obtine cinci stele la testele de impact EuroNCAP

Data introducerii: 28-11-2008

Noul model Honda Accord a obtinut rezultate foarte bune la testele EuroNCAP. Vehiculul a primit 5 stele pentru protectia pasagerilor adulti, 4 stele pentru protectia copiilor si, pentru prima data, 3 stele pentru protectia pietonilor, in segmentul „masini de familie”.

“Suntem incantati de rezultatele EuroNCAP ce confirma noul model Accord ca fiind lider in segmentul masinilor de familie la protectia adultilor, copiilor si a pietonilor.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

De unde poti cumpara cele mai ieftine masini din UETaxa auto a intrat in vigoareHonda cauta protagonisti pentru un film de aventuraRovinieta intra in era digitala la varaDacia Duster, in primul clip publicitarInca o sansa pentru Saab. Ecclestone mai incearca o dataPiata auto in 2009: Masini noi vs. masini second-handTopul celor mai cautate masini exclusiviste in RomaniaGM confirma: Saab se inchide!Cat va costa cea mai ieftina masina din lume dupa retehnologizare?Viitorul in auto: Elementele de siguranta mai ieftine, modelele low-cost mai sigurePrimul concurent veritabil pentru Dacia Logan! De la Toyota!Vanzarile Renault si Dacia in Franta, plus 90% in decembrieDacia, locul 3 in topul celor mai fiabile masiniBorbely vrea sa elimine infrigementul pentru taxa autoOFICIAL: Dacia Duster, primul SUV Dacia, in versiune de serie!Dacia pregateste lansarea unor noi modele: un coupe, un mini si un LoganTop: Credite auto in leiOficial: Dacia dezvaluie numele si liniile Duster, cel de-al saselea model al marcii! Piata masinilor noi se duce la vale
Pagina 3

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook