Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 2 ~ Honda Accord obtine cinci stele la testele de impact EuroNCAP

Data introducerii: 28-11-2008

Noul model Honda Accord a obtinut rezultate foarte bune la testele EuroNCAP. Vehiculul a primit 5 stele pentru protectia pasagerilor adulti, 4 stele pentru protectia copiilor si, pentru prima data, 3 stele pentru protectia pietonilor, in segmentul „masini de familie”.

“Suntem incantati de rezultatele EuroNCAP ce confirma noul model Accord ca fiind lider in segmentul masinilor de familie la protectia adultilor, copiilor si a pietonilor.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 2 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Victoria F1 din Germania aduce reduceri la Ferrari StoreTopul marcilor auto la 6 luniOMV Petrom ieftineste carburantiiDacia Duster se afla pe lista automobilelor finaliste la Car of the Year 2011 Noul Audi A7 Sportback, concurentul lui Mercedes CLS va fi prezentat pe 26 iulieDacia Hamster ar putea sa treaca prin etapa masinilor hibrideSe scumpesc carburantiiEveniment special 'Bucharest Classic Car Show' la World Trade Plaza - Pullman HotelPrimul spot 3D auto din Romania, lansat de MazdaCum va reparati masina daca vinovatul nu are RCANissan lanseaza in Romania noul Qashqai si Qashqai+2Duster va fi lansat oficial in Romania pe 18 martieDacia, in World Records AcademyNumar record de rable, la doar 9 zile de program RablaPrimul SUV Dacia, promis PresedinteluiContrast de Romania: 101 masini Ferrari, 1,7 milioane de DaciiAdio Hummer! Negocierile cu Sichuan Tengzhong au esuatSaab, salvata de la faliment: Spiker si GM au semnat documentele finaleHonda profita si depaseste Toyota la cota de piataCat castiga directorul general al General Motors?
Pagina 2

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook