Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 13 ~ Hagi si-a depus demisia, dar i-a fost refuzata

Data introducerii: 22-03-2011

Hagi si-a depus demisia, dar i-a fost refuzata
Gica Hagi si-a depus demisia din functia de antrenor principal al lui Galatasaray, in urma infrangerii date de Fenerbahce weekendul trecut.



Pentru ca suporterii au cerut demisionarea lui Hagi, acesta s-a conformat si si-a depus demisia, dar aceasta i-a fost refuzata de catre oficialul gruparii "Cim Bom", care doreste ca Hagi sa se reintoarca la echipa.







Pagina 13 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Steaua si Dinamo amendatePrimavara fara RomaniaAdio, Europa!Ponor se retrage Incepe EURomania N. DICA: ''UN ALBANEZ M-A RUGAT SA RATEZ PENALTY-UL''Lobont va fi capitanul in meciul cu AlbaniaRomania-Albania, ultima partida care se va juca pe stadionul "National"Copos a primit in concesiune stadionul GiulestiDavid Beckham se va antrena cu ArsenalZicu, propus Stelei!Toti jucatorii echipei Lazio Roma, la inmormantarea lui Gabriele Sandri Smicer: "Daca batem Steaua, ne putem gandi la un miracol cu Sevilla!" Bucur, in locul lui Mutu la lotHrebenciuc si-a vazut visul cu ochii: "antrenor secund" la SteauaGigi Becali a facut-o de oaieILIE: "E GREU SA JUCAM CU ASA ADVERSARI TARI"Steaua - Sevilla: Visul unei nopti de toamnaMutu, in Top 10Trica: „Jucam un fotbal adevarat si ne vedem de treaba”
Pagina 13

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook