Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 19 ~ Guvernul a decis ca ziua de 24 decembrie sa fie libera

Data introducerii: 13-12-2007

De Crăciun, cei care lucrează la stat se vor bucura de o minivacanţă de 5 zile. Guvernul a decis ca ziua de luni, 24 decembrie, să fie liberă.

Astfel, bugetarii îşi vor lega zilele libere de Crăciun cu cele din weekend. Ziua declarată liberă va fi, însă, recuperată sâmbătă, 12 ianuarie 2008.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 19 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Agentiile de turism isi pregatesc ofertele pentru Valentine's Day3, 2, 1: Start la cumparaturi reduseIn 2050, in Romania vor fi 13 milioane locuitoriFiecare imobil nou construit trebuie sa dispuna de locuri de parcareParcarile s-au mutat in mijlocul drumuluiPremiu de sase milioane de euro la Loto 6 din 4950 de oameni care ar putea salva PlanetaCum sa ai 12 luni norocoase. Obiceiuri si superstitii de Anul Nou Unele medicamente se scumpesc cu pana la 23% din 2008Saloanele de coafura, luate cu asalt de doamneGreva de avertisment in invatamantANM a anuntat un 2008 fara temperaturi extremeClientii Raiffeisen Bank, furati pe InternetCei care ies mai devreme la pensie sunt penalizatiGuvernul a decis ca ziua de 24 decembrie sa fie liberaTimisoara: A vrut sa isi faca buletin, dar a descoperit ca e mort de opt aniBataie de joc in spitalele de pediatrie din tara! Trei valuri de scumpiri lovesc RomaniaBucuresti: Mai multe strazi inundate, din cauza ploii de noaptea trecutaLista secreta a ANL- casele inapoi
Pagina 19

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook