Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Gigi face lotul in Ghencea

Data introducerii: 18-04-2008

Finantatorul stelist a declarat ca in vara va face oferte pentru mai multi jucatori romani, unii chiar de la marile rivale, pentru a-si intari echipa.

Decizia vine si in conditiile in care, din sezonul viitor, numarul fotbalistilor extracomunitari din teren va fi limitat la cinci, iar Steaua ii are deja in lot pe Zapata, Emeghara, Mendoza, Dayro Moreno si Pepe Moreno.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Niculae, gol dupa golPOLI IASI - STEAUA 2-1 / LATINO STEAUA DANSEAZA FALSMURESAN: 'LACATUS VA AVEA SOARTA LUI HAGI'S-au incins spiriteleAfara din Ghencea! Ronaldo, final de cariera?Finala Cupei Romaniei din acest sezon se va juca la Piatra-NeamtSteaua nu poate fi depunctata! Ilie Nastase paraseste FRTMarica - se "INGRASA" pentru EuroS-AVEM NOROC LA EURO!Amical: Israel - Romania 1-0Mutu, cotat cu a treia sansa la titlul de golgheter in Serie A Piturca se teme ca Nationala nu e pregatita pentru amicalul cu IsraelBeckham isi va deschide o academie de fotbal in Brazilia'Am pierderi de 2 milioane $''Sunt pregatit pentru Lazio!'Inca un peruan la SteauaDinamo, fara victorie in CipruMutu: "Nu pot fi cumparat!"
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook