Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Fiul compozitorului Horia Moculescu a murit la Berlin

Data introducerii: 02-04-2008

Cauza. Surse apropiate familiei ne-au declarat ca tanarul s-ar fi sinucis, insa muzicologul a infirmat aceasta varianta!

Ion Horia Moculescu, fiul compozitorului Horia Moculescu cu cea de-a treia sotie, Ana Maria Karminke, a murit luni la Berlin. In varsta de 31 de ani, Ion Horia suferea de multa vreme de hepatita C, in stare foarte avansata, avea dureri si facea injectii cu interferon, pentru a putea combate boala.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Enrique, atacat la concertFlorin Chilian a primit 2.300 lei de la hotii de melodiiRihanna nu vrea sa pozeze nudMaruta: «Nu i-am luat locul lui Teo»Andreea Marin, o gravida sexy!Christina Aguilera a pozat nudMonica s-a certat cu Irinel la Bucharest Fashion WeekCristina Rus se iubeste cu Iulian MogaOana Zavoranu va poza in PlayboyLaura Andresan n-are 12 claseBritney face sex de la 14 aniTurcii o platesc dublu pe GABRIELA CRISTEAParis Hilton, goala in baieJustin Timberlake joaca golf pentru a ajuta copiii saraci Este posibil ca Angelina Jolie s-o piarda pe ZaharaAndreea Antonescu face practica la Penitenciarul RahovaPretul corect pentru Teo: 2.200.000 €Brad si Angelina si-au cumparat o insula in DubaiBrad Pitt o salveaza pe Angelina Jolie de la...rusine! Nunta la Pro TV
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook