Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 19 ~ Euro coboara spre pragul de 3,40 lei, dar poate si creste la fel de repede

Data introducerii: 07-08-2008

Jucătorii străini au început să revină pe piaţa valutară de la Bucureşti, atraşi de cea mai ridicată dobândă din Uniunea Europeană, oferită de BNR, leul intrând pe o mişcare de apreciere vizibilă în raport cu euro.

BNR a continuat să majoreze dobânda şi după ce atinsese nivelul de 10% în iunie, în timp ce banca Poloniei a menţinut-o la 6% pe an, iar banca Ungariei la 8,5% pe an. Aşa se face că zlotul şi forintul s-au depreciat faţă de euro în ultimele două zile.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 19 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Noi clasificari pentru hoteluriCalin Popescu Tariceanu: Pensiile vor fi majorate de la 1 noiembrieConsumul de energie electrica a crescut cu 2,3% în primele 8 luniPoliţa RCA se va scumpi în 2008Salariul mediu net a scazut cu 10 lei in augustFinancial Times: avertisment BCE privind gradul de pregatire al statelor care vor sa adere la zona euroFMI: Pe termen mediu si lung, leul se va apreciaRomania - printre ultimele tari europene la calitatea serviciilor de sanatateMittal vrea sa infiinteze de la zero o fabrica in RusiaRomania urca modest in topul tarilor unde se deruleaza usor afacerileUE investigheaza ajutoarele de stat acordate de Romania combinatului Mittal Steel Roman
Pagina 19

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook