Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ Euro a inregistrat marti o noua depreciere

Data introducerii: 02-06-2010

Euro a inregistrat marti o noua depreciereEuro a înregistrat marţi o nouă depreciere, ajungând la minimul ultimilor patru ani în raport cu dolarul.

Euro a pierdut marţi 1,6%, fiind cifrat la valoarea de 1,2111 dolari, cel mai scăzut nivel din 14 aprilie 2006 până în prezent, după care cursul s-a redresat uşor la valoarea de 1,2163 dolari marţi dimineaţă la New York, faţă de cotaţia zilei de luni, de 1,2306 dolari.

"Există o serie de complicaţii în zona euro care ne-au împiedicat să investim până când moneda unica atinge o valoare relativ corectă din punctul nostru de vedere", a declarat Gareth Fielding, strateg şef în cadrul Quantum Global Wealth Management.

Autor: Raluca

Pagina 5 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Firmele, scutite de impozit pe profitul reinvestit si in 2010Cum au supravietuit jucatorii din piata de retail in 2009 OTP Bank Romania lanseaza certificatul de depozit nominativ cu discount Top 10 cele mai mari majorari de capital Pogea: In cazul unei reforme a veniturilor TVA va fi majorata si cota unica mentinutaLeul s-a depreciat vineri la 4,2552 lei/euro, pentru a treia sedinta la rand Moody's: Romania nu va iesi din recesiune pana in 2010Estimari INS: Economia Romaniei a scazut cu 8,8% in trimestrul II din 2009BNR a redus dobanda cheie la 8,5% pe anRomanii se intorc de peste hotare. Cu 40% mai putini bani! Pogea: Numarul taxelor continua sa scadaProgramul "Prima Casa" va include si apartamentele noi, construite prin credit bancar si deja ipotecateING Bank s-a retras din programul "Prima Casa"Locuintele ieftine mai au putin si "ies" din CapitalaConstructia unei locuinte, imposibila prin Prima Casa Economia ar putea reveni pe plus in 2010Boc: Programul "Prima Casa" respecta toate normele UE privind garantiile de statSalariul mediu, in scadere pana la 325 euroRBS: Romania ar putea intra in incapacitate de plataMic ghid de negociere la cumpararea unui apartament
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook