Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ Epilarea definitiva cu Lumina Intens Pulsata

Data introducerii: 23-02-2009

Desi este putin futuristic, tehnologia epilarii definitive progresiv cu Lumina Intens Pulsata (IPL), este cat se poate de reala, si a devenit o parte esentiala a vietii de zi cu zi.

Chiar daca este vorba despre parul facial la femei sau cel de pe spate la barbati, tratamentul cu IPL pentru indepartarea parului are toate raspunsurile. Epilare definitiva cu IPL - o realitate cu care trebuie sa ne obisnuim dar sa o si acceptam.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Studiu: Strugurii reduc presiunea sangelui si imbunatatesc functionarea inimii6 retete de casa pentru o piele sanatoasaExcesul de cafea genereaza cancerCampanie de masurare a tensiunii Ata chirurgicala, in vizorul Ministerului SanatatiiUNIUNEA EUROPEANA - Ghidul alimentelor alergeneMANANCA INTELIGENT! - Ficat de vitaCariile dentare, tratate fara dureriParintii pot comunica prin semne cu bebelusii prea mici sa vorbeasca Farmaciile ameninta ca nu vor mai elibera o parte din medicamentele pentru diabetInjectiile cu vitamina C ar putea incetini evolutia canceruluiPerele, fructe antistres Ingrijirea naturala a tenului Alimentele, mai bune decat suplimentele in mentinerea acizilor grasi Omega 3Fructoza, indulcitorul care ne ingrasa cel mai multCreierul uman are nevoie de un anumit timp pentru a se concentraNoptile nedormite, risc de diabetMedicii cred ca in noul val de infectati HIV in Romania vor fi consumatorii de droguri injectabileCum ne protejam auzulScandal pe lista alimentelor nepermise in scoli
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook