Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 9 ~ Egalul dintre Steaua si CFR Cluj tine ros-albastrii in lupta pentru campionat

Data introducerii: 01-03-2010

Egalul dintre Steaua si CFR Cluj tine ros-albastrii in lupta pentru campionatAntrenorul Stelei, Mihai Stoichita, este convins ca echipa condusa de el trebuia sa-si ia adio de la titlu daca nu castiga un punct la Cluj.


„Puteam sa marim diferenta si atunci jocul s-ar fi schimbat. Daca am fi pierdut in seara asta, totul s-ar fi terminat. Ii multumesc lui Zapata pentru ce a facut la Steaua.

A avut un meci mai prost cu Ceahlaul", a spus Stoichita, citat de sport.ro la conferinta de presa.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 9 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Anglia a invins SUA cu 2-0Schumi a participat sub o identitate falsa la prima sa cursa profesionista in SuperbikeSteaua a decis sa renunte la Habibou si la MendozaCFR Cluj a castigat si Cupa RomanieiSteaua, start spre viitorCFR Cluj aduce titlul in provincieGigi Becali: 'Steaua nu are valoare!'Rapidul il vrea pe Radomir Antici!Chelsea in finala UCLBanel Nicolita, pe faras la Steaua!'Cainii' nu s-au trezitDinamo, doar egal acasa cu Unirea UrziceniGigi face lotul in Ghencea CFR Cluj - Dacia Mioveni 3-0Steaua revine pe primul loc in Liga I, dupa 4-0 cu Universitatea ClujCFR Cluj a revenit pe primul loc in urma victoriei cu RapidulMutu califica Fiorentina in semifinalele Cupei UEFALiverpool - Arsenal 4-2Gol Mutu in Fiorentina - PSV Eindhoven 1-1!Cupa UEFA, sferturi de finala
Pagina 9

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook