Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 8 ~ Echipa feminina de spada a Romaniei a castigat medalia de aur la Grand Prix-ul de la Paris

Data introducerii: 23-02-2009

Echipa feminina a Romaniei a castigat, duminica, proba de spada din cadrul Grand Prix-ului de la Saint Maur (Franta), comprtitie care a contat pentru Cupa Mondiala la scrima, informeaza AFP.

Romania a trecut in ultimul act al competitiei de Polonia, scor 45-35, tricolorele ajungand in finala dupa ce au mai invins Italia (sferturi) si Rusia (semifinale). Pozitia a treia a fost ocupata de nationala Frantei, care a invins in finala mica reprezentativa similara a Rusiei, scor 45-40.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 8 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Adrian Ilie a demisionat de la SteauaCupa UEFA, editie revizuitaMutu de 18 milioane de euroCfr Cluj:Victorie cu Dinamo Kiev! Romania ramane pe 12 in clasamentul FIFA Deco a semnat cu Chelsea. Urmeaza Ronaldinho!Vezi ce facea Torres la 12 ani!Spania va intilni Germania in finala Euro 2008Rusia - Spania, o semifinala de focArthuro nu mai vine la Steaua daca Becali nu plateste 200.000 de euro pana la 1 iulieCristi Chivu s-a operat la umarul stangZenga il vrea pe Dica la Catania!Stoica: "Am facut la Euro mai mult decat ne asteptam"Chivu: "Olanda e o echipa mare. Am spus ca va fi greu"Meciul Romania-Italia, urmarit de numarul 13"Romania se apara mai bine ca Italia"Scor final ROMANIA - FRANTA: 0-0 Daniel Niculae e titular in meciul cu FrantaMutu trebuie sa plateasca 12 milioane de euro celor de la ChelseaPiturca: O victorie importanta! Detaliile mai trebuie puse la punct
Pagina 8

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook