Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 13 ~ Droid X sau BlackBerry? Care este cel mai bun IPhone

Data introducerii: 03-08-2010

Droid X sau BlackBerry? Care este cel mai bun IPhoneE uşor să te hotărăşti că vrei un smartphone, dar alegerea pe care trebuie să o faci între zecile de modele de pe piaţă poate fi dificilă şi implică multe ore de cercetare.

Trebuie să îţi dai seama care din carcateristicile şi opţiunile fiecărui telefon îţi sunt utile ca să poţi lua o decizie mai repede.

Aproape unul din zece utilizatori de telefon mobil are un smartphone, o combinaţie de computer-telefon mobil care are aplicaţii mai avansate decât un telefon de bază.

Pe măsură ce preţurile telefonelor scad, iar funcţiile şi aplicaţiile devin tot mai utile, mulţi dintre cei care nu au încă un telefon inteligent se gândesc să îşi cumpere unul, potrivit finance.yahoo.com. Majoritatea modelelor de top costă cam la fel - aproximativ 200 de dolari, cu un contract pe doi ani, deşi costurile de service pot varia. Unele modele mai noi sunt disponibile la preţuri mai mici.

De exemplu, găseşti Samsung Omnia şi Nokia Surge chiar şi la 30 de dolari, dacă îţi faci un abonament pe doi ani. Nu uita însă că, pentru a beneficia de preţuri atât de mici, va trebui să alegi abonamente mai costisitoare, iar pentru unele opţiuni trebuie să plăteşti în plus faţă de abonament.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 13 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cel mai mic nume de domeniu virtual pentru GoogleBitDefender isi reinnoieste certificarile, confirmandu-si compatibilitatea cu sistemele de operare LinuxBoxe care transforma sunetul stereo in surround Cisco investeste in firme din Europa Centrala si de Est Apple iPhone va fi lansat in Germania si Marea BritaniePretul hardurilor scade. Cererea cresteOptimizarea sistemului de reclamaGoogle a semnat un acord cu 30 de firme pentru intrarea pe piata de telefonie mobilaReportofonul MP3 cu cea mai mare capacitateUn nou standard pentru monitorizarea perifericeloriPhone, inventia anului 2007Cum se citeste ziarul onlineBRINEL, lider in domeniul IT&C, isi continua crestereaNintendo depaseste Sony la vanzarile de jocuriImplementarea tehnologiilor moderne in educatie si cercetareMCTI lanseaza portalul web http://eadministratie.mcti.roCreeaza calculatorul viitorului si poti castiga 25.000 $Revolutia onlineParolele se sparg mai repedeiPhone-ul, pe cartela?
Pagina 13

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook