Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Droid X sau BlackBerry? Care este cel mai bun IPhone

Data introducerii: 03-08-2010

Droid X sau BlackBerry? Care este cel mai bun IPhoneE uşor să te hotărăşti că vrei un smartphone, dar alegerea pe care trebuie să o faci între zecile de modele de pe piaţă poate fi dificilă şi implică multe ore de cercetare.

Trebuie să îţi dai seama care din carcateristicile şi opţiunile fiecărui telefon îţi sunt utile ca să poţi lua o decizie mai repede.

Aproape unul din zece utilizatori de telefon mobil are un smartphone, o combinaţie de computer-telefon mobil care are aplicaţii mai avansate decât un telefon de bază.

Pe măsură ce preţurile telefonelor scad, iar funcţiile şi aplicaţiile devin tot mai utile, mulţi dintre cei care nu au încă un telefon inteligent se gândesc să îşi cumpere unul, potrivit finance.yahoo.com. Majoritatea modelelor de top costă cam la fel - aproximativ 200 de dolari, cu un contract pe doi ani, deşi costurile de service pot varia. Unele modele mai noi sunt disponibile la preţuri mai mici.

De exemplu, găseşti Samsung Omnia şi Nokia Surge chiar şi la 30 de dolari, dacă îţi faci un abonament pe doi ani. Nu uita însă că, pentru a beneficia de preţuri atât de mici, va trebui să alegi abonamente mai costisitoare, iar pentru unele opţiuni trebuie să plăteşti în plus faţă de abonament.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Congresul telecom: Linux & broadbandPrin achizitia Yahoo, Microsoft se pregateste de revolutia softwareVodafone: 45% reducere a tarifelor pentru transferurile de date in roaming Vodafone vs. Orange in 2007Microsoft se imprumuta ca sa cumpere YahooDirectorul executiv al Google propune o alianta cu Yahoo! impotriva MicrosoftEricsson va concedia 4000 de angajatiGoogle vrea reclama interactiva in ziareVoteaza orasul Bucuresti pentru noua harta a jocului Monopoly!Samsung anunta noul GX-20 DSLRApple bate recordul la vanzarile de MacCamerele trec pe hardChina intrece SUA in numarul utilizatorilor de InternetRomania a scapat de ultimul loc din Uniunea Europeana la InternetMacBook Air: cel mai subtire laptop din lumeMatsushita si Google colaboreaza la producerea de televizoare conectabile la InternetCel mai mic ecran color SVGA din lumeMonitor curb, venit de pe alta planetaCD-ul a murit, traiasca HD-AACO noua tehnologie face telefoanele mobile mai inteligente
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook