Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 13 ~ Drama in familia lui Dan Petrescu

Data introducerii: 13-01-2010

Drama in familia lui Dan PetrescuDesi era asteptat la Krasnodar, fostul tehnician al Unirii Urziceni nu a mai ajuns in Rusia din cauza unui deces in familie.

La sfarsitul saptamanii trecute, Dan Petrescu se pregatea sa plece la noua sa echipa, unde este asteptat de conducatorii clubului pentru a pune la punct strategia de transferuri si de pregatire din aceasta iarna. In timp ce in tara se fac prognosticuri despre jucatorii care il vor insoti pe "Bursuc" in Rusia, la Krasnodar toata lumea asteapta sa-l cunoasca pe noul antrenor, iar luni era ziua in care ar fi trebuit sa se intample acest lucru. Potrivit Cancan,

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 13 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Steaua si Dinamo amendatePrimavara fara RomaniaAdio, Europa!Ponor se retrage Incepe EURomania N. DICA: ''UN ALBANEZ M-A RUGAT SA RATEZ PENALTY-UL''Lobont va fi capitanul in meciul cu AlbaniaRomania-Albania, ultima partida care se va juca pe stadionul "National"Copos a primit in concesiune stadionul GiulestiDavid Beckham se va antrena cu ArsenalZicu, propus Stelei!Toti jucatorii echipei Lazio Roma, la inmormantarea lui Gabriele Sandri Smicer: "Daca batem Steaua, ne putem gandi la un miracol cu Sevilla!" Bucur, in locul lui Mutu la lotHrebenciuc si-a vazut visul cu ochii: "antrenor secund" la SteauaGigi Becali a facut-o de oaieILIE: "E GREU SA JUCAM CU ASA ADVERSARI TARI"Steaua - Sevilla: Visul unei nopti de toamnaMutu, in Top 10Trica: „Jucam un fotbal adevarat si ne vedem de treaba”
Pagina 13

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook