Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 10 ~ Doliu in televiziune: Carcotasul Toni Tecuceanu s-a stins din viata

Data introducerii: 05-01-2010

Doliu in televiziune: Carcotasul Toni Tecuceanu s-a stins din viataActorul Toni Tecuceanu, colegul de echipa al "Carcotasilor" de la Prima TV, a incetat din viata in aceasta dimineata (5 ianuarie), la varsta de 37 de ani.

Diagnosticat in Ajunul Craciunului cu virusul AH1N1, la spitalul "Matei Bals", starea de sanatate a actorului s-a agravat. Toni a facut pneumonie, suferind complicatii severe la plamani care, in cele din urma, i-au fost fatale, informeaza un comunicat transmis de Prima TV.

Inainte de a face actorie, Toni a participat la misiuni de mentinere a pacii sub comanda ONU. A jucat in mai multe spectacole de teatru, filme si productii de televiziune.

In 2006, in cadrul Galei Tanarului Actor – HOP, Toni a castigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul "Lomeier", din spectacolul "Noapte araba", in regia Theodorei Herghelegiu, piesa care a fost jucata pe scena Teatrului Foarte Mic.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 10 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Patrick Swayze zambeste din nou, dupa tratamentul miraculos impotriva canceruluiNikita l-a batut pe transsexualul NaomiMaruta le-a facut de ras pe fetele de la HeavenAndreea Spataru si amantul au fugit din hotel fara sa plateascaJessica Alba va primi 1,5 milioane dolari pentru primele poze ale lui HonorLa 50 de ani, Michael a ajuns o epava!"Boschet" a calcat-o in picioare pe Miss Playboy Andreea SpatarNico a dat-o in bara la romanaWill Smith: Secretul mariajului meu consta in mult sexSuparata! - De ce Monica Columbeanu si-a angajat avocata?Anca Parghel se trateaza de cancer cu terapia prin rasAndreea Raicu, in doliuLuminita Anghel va avea un baietelGabriela Cristea va fi nasa copilului conceput la "Nora pentru mama"Ana Maria se marita anul acestaCameron Diaz iubeste din nouSotii Seinfeld, dati in judecata de o bucatareasa!Fata mamei Demi: Rumer Willis este copia fidela a mamei sale Tatal lui Britney vrea sa primeasca bani pentru ca vorbeste cu fiica lui!Britney Spears si-a ales deja mormantul
Pagina 10

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook