Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 2 ~ Doliu in televiziune: Carcotasul Toni Tecuceanu s-a stins din viata

Data introducerii: 05-01-2010

Doliu in televiziune: Carcotasul Toni Tecuceanu s-a stins din viataActorul Toni Tecuceanu, colegul de echipa al "Carcotasilor" de la Prima TV, a incetat din viata in aceasta dimineata (5 ianuarie), la varsta de 37 de ani.

Diagnosticat in Ajunul Craciunului cu virusul AH1N1, la spitalul "Matei Bals", starea de sanatate a actorului s-a agravat. Toni a facut pneumonie, suferind complicatii severe la plamani care, in cele din urma, i-au fost fatale, informeaza un comunicat transmis de Prima TV.

Inainte de a face actorie, Toni a participat la misiuni de mentinere a pacii sub comanda ONU. A jucat in mai multe spectacole de teatru, filme si productii de televiziune.

In 2006, in cadrul Galei Tanarului Actor – HOP, Toni a castigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul "Lomeier", din spectacolul "Noapte araba", in regia Theodorei Herghelegiu, piesa care a fost jucata pe scena Teatrului Foarte Mic.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 2 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Scandal la cazinoul Michael Jackson Pe 13 august la Piscina Apa Nova din Bucuresti are loc petrecerea Aloha Pool PartyCare sunt cei mai sexy barbati negri?Concert trupa Taxi la Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului pe 31 iulieParintii Madalinei Manole renunta la procesRomanian Salsa Festival 2010In doua zile, Jennifer Love Hewitt a facut sex cu 26 de barbatiTatal Madalinei Manole este audiat de procurori in cazul sinuciderii artisteiPlayboy poate fi accesat si de la serviciuBerta Slav este prietena Madalinei Manole care i-a procurat acesteia furandanMadalina Manole a muritFinala Miss Universe Romania 2010Carte omagiala despre Michael, scrisa de mama megastaruluiNew Moon - cel mai bun film al anului la MTV Movie Awards 2010Cel mai asteptat eveniment muzical al anului - concertul Aerosmith de la Bucuresti din 18 iunie 2010Spice Girls se reunescMENFEST, targul dedicat barbatilor la Romexpo, intre 4 si 6 iuniePaula Seling si Ovi, turneu de promovare a piesei 'Playing with fire'Romania s-a clasat pe locul trei la Eurovision 2010Soprana Angela Gheorghiu - Artista Anului
Pagina 2

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook