Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Dacia Duster se afla pe lista automobilelor finaliste la Car of the Year 2011

Data introducerii: 22-07-2010

Dacia Duster se afla pe lista automobilelor  finaliste la Car of the Year 2011 Pe lista celor 35 de automobile finaliste la Car of the Year 2011 se află Dacia Duster şi mai multe maşini marca Citroen şi Nissan cu câte trei modele fiecare.

Anul trecut, Maşina Anului în Europa a fost Volkswagen Polo. European Car of the Year este cea mai importantă competiţie rezervată maşinilor de serie.

Pentru a putea fi eligibilă în lista Car of the Year, o maşină trebuie să fie lansată în Europa în cursul anului 2010 şi să apară pe cel puţin două continente până la jumătatea lui 2011.

 

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Porsche a lansat in Romania modelul PanameraRomanii nu pot sau nu vor sa-si schimbe autoturismele prin "Rabla"?Gemballa modifica Porsche PanameraTop cele mai vandute SUV-uri in Romania anul acestaVolkswagen prezinta prototipul BlueSportBMW iese din Formula 1Noul SUV de la Dacia: KanjaraIn 2009 piata auto va ajunge la nivelul de acum 6 aniNissan va produce in Marea Britanie si Portugalia baterii pentru masini electriceGM lucreaza la un nou model sedan hibridHonda va lansa inca doua hibride: o masina sport si una de clasa micaHyundai Velostar Coupe vine in 2011, cu 140 cai la purtatorVW a lansat Golf 6 BlueMotion 1.6 TDINoul BMW 740d: detalii oficialeNominalizatii European Car of the Year 2010Top 10 cele mai puternice masini din lumeRadarele fixe au fost suspendate, cu exceptia celor de pe DN 1Mercedes versus BMW - Mercedes castiga la performanta in clasa de luxSkoda a batut recordul la livrari pe 2008Nemirschi: Prima de casare nu va creste in 2009
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook