Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Dacia, in World Records Academy

Data introducerii: 08-03-2010

Dacia, in World Records AcademyOrganizatia internationala de certificare a recordurilor mondiale, World Records Academy, a desemnat modelul autohton Dacia Duster ca fiind cel mai accesibil SUV din lume.

Anuntul a fost facut de World Records Academy pe site-ul propriu, unde descrie si noul model Dacia, lansat recent la salonul auto de la Geneva, mentionand, printre altele, specificatiile tehnice si preturile.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Citroen C-Crosser se vinde din iarna in RomaniaHSV a implinit 20 de ani Ford Transit urca la 200 CP Buluceala pe masini, la SIABDacia - inca o fabricaFacelift minor pentru Jaguar X-TypeAtentie! noul renault clio break!Audi R8 a fost testatToyota Aigo, cea mai economica masinaConceptul Nissan Round BoxSaturn Astra va aparea in showroom-uri in IanuarieGM dezvaluie reproiectatul Pontiac Vibe 2009Cel mai mare Mini Chevrolet Corvette 2008-primele impresiiTrabant 601 tunatSubaru Exiga Concept, viitorul Legacy?Cele mai bune masini care nu au mai fost facute niciodataAudi A4-drive testFotografii oficiale Honda CR-VPremiere auto la SIAB 2007
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook