Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ Cum sa evitam toxiinfectiile alimentare in sezonul cald

Data introducerii: 14-07-2008

Toxiinfecţiile alimentare sunt boli acute care apar ca urmare a consumului de alimente contaminate cu microbi sau toxine microbiene, mai ales vara, în perioadele caniculare.

Căile de contaminare sunt multiple şi anume: de la păstrarea în condiţii necorespunzătoare a alimentelor, prin înmulţirea în alimente a germenilor purtaţi de muşte, gândaci, rozătoare; prin alimente contaminate, şi aici ne vom referi la carnea contaminată după sacrificare, prin conţinutul intestinal al animalului purtător de germeni; prin irigarea culturilor de legume şi fructe cu ape poluate.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Studiu: Strugurii reduc presiunea sangelui si imbunatatesc functionarea inimii6 retete de casa pentru o piele sanatoasaExcesul de cafea genereaza cancerCampanie de masurare a tensiunii Ata chirurgicala, in vizorul Ministerului SanatatiiUNIUNEA EUROPEANA - Ghidul alimentelor alergeneMANANCA INTELIGENT! - Ficat de vitaCariile dentare, tratate fara dureriParintii pot comunica prin semne cu bebelusii prea mici sa vorbeasca Farmaciile ameninta ca nu vor mai elibera o parte din medicamentele pentru diabetInjectiile cu vitamina C ar putea incetini evolutia canceruluiPerele, fructe antistres Ingrijirea naturala a tenului Alimentele, mai bune decat suplimentele in mentinerea acizilor grasi Omega 3Fructoza, indulcitorul care ne ingrasa cel mai multCreierul uman are nevoie de un anumit timp pentru a se concentraNoptile nedormite, risc de diabetMedicii cred ca in noul val de infectati HIV in Romania vor fi consumatorii de droguri injectabileCum ne protejam auzulScandal pe lista alimentelor nepermise in scoli
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook