Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 2 ~ Culmea loialitatii: Vanghelie spune bancuri cu Geoana

Data introducerii: 17-02-2010

Culmea loialitatii: Vanghelie spune bancuri cu GeoanaPresedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, le-a spus membrilor Consiliului Municipal un banc cu Mircea Geoana si Sorin Ovidiu Vantu referitor la vizita pe care liderul social-democrat i-a facut-o omului de afaceri inainte de confruntarea finala cu Traian Basescu.


"Stiti care este cel mai bun banc cu Geoana si Vantu? ", a povestit Vanghelie starnind rasul si aplauzele celor prezenti. 

Liderul PSD a mai afirmat ca Geoana are multe lipsuri si a gresit in timpul campaniei electorale atunci cand l-a vizitat pe Sorin Ovidiu Vantu. "Mircea Geoana are foarte multe lipsuri. A gresit foarte mult. Vizita la SPA ne-a afectat foarte mult", a mai spus Vanghelie, citat de NewsIn.



Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 2 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Kelemen Hunor si Olosz Gergely candideaza pentru presedintia UDMRPentru buna guvernare a Romaniei, alianta PNL-PC?Guvernul a aprobat documentele pentru primirea imprumutuluiMircea Geoana a fost suspendat din PSDAnastase nu a incalcat regulamentul CDInlocuirea lui Emil Boc din Guvern, doar barfe?Ministrul Sanatatii si-a dat demisia, iar premierul Emil Boc nu a fost de acordFestivitate de inaugurare a lucrarilor celei de-a doua etape a proiectului China Town Romania Dan Diaconescu isi continua planurile de lansare politica prin infiintarea Partidului PoporuluiSchimbarea Guvernului, solutia pentru ridicarea moralului romanilorManelistii nu scapa de impoziteUnde isi petrece Basescu vacanta?De la 1 octombrie dispare impozitul unic si apare impozitul forfetarBoc: Salariile cresc cu 10% in 2011PSD pregateste motiunea de cenzura Nr. 2PNL voteaza orice motiune de cenzuraPSD cere demisia ministrului AgriculturiiRomania risca sa piarda miliardele de euro alocate de UE tarii noastreEvaluarea ministrilor se va face de la 1 septembrieUdrea vrea sa recastige increderea bucurestenilor
Pagina 2

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook