Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 6 ~ Cristian Tabara acuzat de viol asupra unui minor

Data introducerii: 27-07-2010

Cristian Tabara acuzat de viol asupra unui minorCristian Tabără, directorul Departamentului Film al TVR, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol asupra unui minor.

Acestuia i s-a întocmit un dosar penal, în urma plângerii depuse de o fetiţă de 12 ani, fiica uneia dintre fostele lui iubite.

"Copilul a descris în amănunt faptele care ar fi fost comise cu mai mult timp în urmă. În astfel de cazuri, ancheta merge mai departe, deoarece fiind vorba despre un copil ale cărui mărturii par credibile, nici retragerea plângerii nu înlătură răspunderea penală", au declarat surse de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti.

Mama fetiţei a declarat "Am vrut să o ţin departe de un eventual scandal de presă. Vreau să-mi protejez copilul. A trecut deja printr-o mare traumă. Un scandal de presă e ultimul lucru de care ar avea nevoie. A fost cumplit pentru ea. Eu şi Cristian Tagără ne-am despărţit între timp. Însa cea mică a insistat să facă asta. A insistat să meargă la poliţie. A depus o plângere după un an de la... acel moment. Nu a fost vorba despre un viol propriu-zis. Să nu vă imaginaţi că s-a ajuns acolo. A fost vorba despre... nici nu ştiu cum să-i spun...”

Contactat telefonic, Cristian Tabără a declarat: "Nu vreau să vorbesc despre o asemenea prostie".

Pagina 6 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Bucuresti: Un vierme de 10 cm a fost scos din ochiul unui barbatCod portocaliu de inundatii in patru judete din bazinul DunariiIadul pe pamant, in Chile! Peste 300 de morti si milioane de sinistrati!Cutremur de 4 grade simtit si in BucurestiHaos in Grecia, provocat de greva generalaTeroare pe strazile IasuluiAbracadabra revine pe micile ecraneVladescu vrea impozit pe pensieAlunecari de teren in Dambovita, Mehedinti si Arges! 3000 de oameni izolatiRomania, groapa deseurilor nucleare din Europa?80% dintre elevii de la bac sunt experimentati si avansatiCine merita cele mai mari salarii din Romania?Bugetarii incep protestele si ameninta cu greva generalaCalifornia: Torentele de noroi provoaca panica in randul americanilorCod galben de ninsori si viscolZiua Indragostitilor pe versuri de iubireAjuta-l sa ramana in viata!A inviat inainte sa fie inchis in cosciugReconstructia Haiti ar putea dura cel putin 25 de aniHustler vrea sa faca o versiune porno a Avatar
Pagina 6

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook