Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Concert Vonda Shepard la Bucuresti

Data introducerii: 13-11-2008

Cantareata amerincana Vonda Shepard va concerta pe 18 februarie la Sala Palatului din Bucuresti, in cadrul turneului european de promovare a noului sau album, "Far From The Sun".

Cantareata se va afla pentru prima oara in Romania, si va sustine un concert live. Biletele pentru concert se gasesc in reteaua magazinelor Diverta si online pe www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro, potrivit unui comunicat ArtMania.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Paris afiseaza o burtica de gravidaPapi si Ioana Ginghina au facut un album cu ecografiile copiluluiJessica Alba a devenit mamicaSimonei Sensual i s-a dezumflat fundulYves Saint Laurent a muritSe rupe PhoenixTudor Chirila a alergat gol in Piata UniversitatiiKilogramele o dau de gol! Beyonce, insarcinataS-au sarutat in fata a 2.500.000 de oameniAndreea Balan s-a sarutat cu Bursuc, in culiseMadonna sarbatoreste 26 de ani de cariera la MTV!Serban Huidu i-a distrus cariera tatalui sauMircea Radu a adus calugari din Vaslui sa-i sfinteasca locuintaCorina este insarcinata!Andreea: 'Iau de la 18 ani anticonceptionale'Anna Kournikova nu vrea sa se marite cu Enrique Iglesias Hi-Q revine intr-o forma nouaMarius a fost exclus din trupa AkcentLa 13 ani isi pune silicoaneSex oral cu Marilyn Monroe: a fost descoperita o inregistrare video din anii '50
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook