Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Chelsea Clinton s-a casatorit

Data introducerii: 02-08-2010

Chelsea Clinton s-a casatoritSâmbătă a avut loc nunta anului în SUA. Chelsea Clinton, fiica lui Bill Clinton, fostul preşedinte al SUA şi a lui Hillary Clinton, secretar de stat, s-a căsătorit cu omul de afaceri Marc Mezvinsky.

Nunta a avut loc pe luxoasa proprietate Aston Court, din apropierea localităţii Rhinebeck, din statul New York, care a fost ultrasecurizată pentru eveniment, traficul aerian fiind restricţionat în zonă.

"Nu ne-am fi putut dori o zi mai perfectă de atât pentru a sărbători începutul vieţii lor împreună şi suntem foarte încântaţi să-l primim pe Marc în sânul familiei", au adăugat părinţii miresei.

Printre invitaţii la nuntă s-au numărat Oprah Winfrey, Steven Spielberg şi fostul prim-ministru britanic John Major, dar nu şi preşedintele Barack Obama, care a declarat "nimeni nu vrea să aibă doi preşedinţi la nunta sa".

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Eros Ramazzotti va sustine un concert pe Stadionul de rugby din Bucuresti pe 10 iulieRussell Crowe a murit?Lady Gaga nu exclude varianta aparitiei in revista PlayboyMadonna, increzatoare in ea si fara retusuriKeo, nominalizat la RMA 2010 in sectiunea Best RockLady Gaga, record istoricBeyonce, data in judecataMonica Anghel va fi mamicaVEDETE: Jennifer LopezVEDETE: Michael JacksonVEDETE: Mariah CareyVEDETE: Burak HakkiVEDETE: InnaVEDETE: ShaggyVEDETE: ShakiraVEDETE: Lenny KravitzVEDETE: Gabriela Cristea Toader
Pagina 3
123

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook