Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 14 ~ Cererea de eliberare sub control judiciar a lui Facaleata, respinsa

Data introducerii: 29-04-2009

Cererea de eliberare sub control judiciar a directorului hipermarketului PIC, Liviu Facaleata, a fost respinsa, marti, de Tribunalul Arges.

Liviu Facaleata, persoana din anturajul finatatorului FC Arges, in sarcina caruia s-a retinut o infractiune de dare de mita si o infractiune de complicitate la dare de mita in forma continuata, a fost dus marti cu duba politiei la Tribunal in jurul orei 10,00, transmite NewsIn.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 14 ~ Alte articole din acceasi categorie:

OUG nr. 102/2007 pentru modificarea Legii contabilitatii nr. 82/1991 Se desfiinteaza sau nu DNA?Modificarile Codului de procedura fiscala din 31 august 2007Dosarul Zambaccian il readuce pe Nastase la Inalta Curte de Casatie si JustitieMinistrul Justitiei cere sefului DNA sa explice cum au ajuns imaginile la TVRTraian Basescu nu se va prezenta astazi la Consiliul pentru Combaterea DiscriminariiLege privind interzicerea construirii pe spatiile verzi Peste 150 de procurori vor fi promovati prin concurs in functii de executie Legea contenciosului administrativ - actualizata la 02.08.2007 Juristul sef de la CFR a fost arestat pentru luare de mitaModificari importante Achizitii PubliceNoutati Legislative 08 octombrie 2007 Codul Fiscal s-a modificat din nouCompletarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscalDirectorul Direcţiei Asistenţă Juridică din cadrul CNCF CFR, cercetat pentru luare de mităMinisterul Justitiei invita UNBR la dezbaterea privind noul Cod Penal Avocatii europeni si-au dat acordul privind Constitutia Europeana Regulamentul privind supravegherea modului de atribuire a contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii Regulamentul de organizare si desfasurare a examenului de notar public pentru notarii stagiari si a concursului pentru ocuparea locurilor vacante de notar publicOrdonanta de urgenta a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul strainilor in Romania
Pagina 14

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook