Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 10 ~ Centru de dializa IHS la Braila

Data introducerii: 25-11-2008

Compania International Healthcare Systems (IHS), companie membra a SofMedica, a deschis un centru privat de dializa la Braila, in care a investit 3,3 mil. euro.

Unitatea este dotata cu 16 aparate de hemodializa si are o echipa de 41 de salariati, dintre care trei medici nefrologi. Centrul IHS are capacitatea de a trata 140 de pacienti prin hemodializa. IHS si SofMedica furnizeaza servicii medicale in patru tari. (D.B.)

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 10 ~ Alte articole din acceasi categorie:

6 reguli ca sa-ti redobandesti energiaTop 10 alimente anticolesterolPuterea vindecatoare a postuluiPeriajul corect indeparteaza respiratia urat mirositoareTratati astenia de primavara cu sucuri de legumeSomnul mai lung sau mai scurt de sapte ore ingrasaDetoxifierea ajuta sistemul imunitarPrajelile ataca creierulTratament revolutionar care vindeca ciroza hepaticaNucile alunga bolile cardiaceScapati de durerea din gatIarba de negi, leac pentru hepatitaStresul parintilor imbolnaveste copiiiFloricelele de porumb sunt periculoase pentru plamani?Postul iti revitalizeaza organismul Legumele ne apara de cancerReguli pentru o epilare corectaOsteoporoza ne frange oaseleControalele preventive amana imbatanireaMancatul la televizor ingrasa
Pagina 10

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook