Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Cele mai ucigase ingrediente din alimentatia de zi cu zi

Data introducerii: 15-12-2008

E-urile sunt acei aditivi adaugati in alimente cu rol de indulcitori, coloranti, emulgatori, conservanti. Alinierea la normele Uniunii Europene a presupus folosirea codurilor de tip "E" pentru aditivii alimentari.

Numeroase organisme internationale de sanatate au tras insa serioase semnale de alarma cu privire la aceste adaosuri sintetice, declarandu-le toxice.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cauzele hemoragiilor nazaleSalajenii stau prost cu sanatateaPoluarea cu dioxina duce la nasterea mai multor feteCum faci sa te ia somnul mai repedeZgomotele ne pot imbolnaviTestul ADN de depistare a papilomavirusului uman, eficace in detectarea cancerului uterinCum sa traim o viata lunga si fericitaCeaiul face bine la soldSa scapam de cearcaneFructele de porumbar trateaza dischinezia biliaraMai mult de jumatate dintre copiii care merg la gradinita sunt racitiTransplant ilegalMortalitatea materna se mentine in lume. Romania sta mai bineUn nou vaccin contra cancerului de colSarea iodata favorizeaza cancerul Bolnavii de cancer, uitati de mai-marii SanatatiiBritanicii isi scot singuri dintii din cauza crizei de stomatologi Oboseala si stresul provoaca nasteri premature Cinci alimente minune pentru slabit Guturaiul
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook