Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 14 ~ Cel mai asteptat eveniment muzical al anului - concertul Aerosmith de la Bucuresti din 18 iunie 2010

Data introducerii: 04-06-2010

Cel mai asteptat eveniment muzical al anului - concertul Aerosmith de la Bucuresti, din 18 iunie 2010Concertul susţinut de trupa Aerosmith la Zone Arena din Floreasca Bucureşti pe data de 18 iunie 2010 este cel mai aşteptat eveniment muzical al anului în România, fiind un concert în premieră pentru ţara noastră.

Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări din istorie – peste 150 de milioane de albume la nivel mondial.

Trupa va concerta la Bucureşti în formula care i-a consacrat: Steven Tyler (voce), Joe Perry (chitară, backing vocal), Brad Withford (chitară), Tom Hamilton (chitară bas) şi Joey Kramer (percuţie).

Preţul unui bilet este de 140 RON – Gazon B, 190 RON – Gazon A, 330 RON – Golden Ring şi 590 RON – tribună (locuri pe scaune).

Biletele pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Cărtureşti, Humanitas) şi online pe www.eventim.ro. Biletele vor putea fi cumpărate şi în trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu nr. 56.

Autor: Raluca

Pagina 14 ~ Alte articole din acceasi categorie:

A pierdut biletul cu marele premiu de la Loto!'Dansez pentru tine' isi schimba regulileCabral o vrea de sotie pe CorinaTragedie! Laura Andresan va sta trei luni fara un san Simona Sensual isi siliconeaza fundulAu fost desemnati semifinalistii EurovisionSe pune de nunta: Adela Popescu si Marius KalmarAndreea Raicu s-a logodit cu Tudor ChirilaChristina Aguilera a devenit mamicaBritney amenintata cu un nou film eroticFergie, dependenta de sexGrasu XXL neaga relatia cu Laura AndresanLuminita Anghel si Mihai Traistariu vor prezenta Eurovision 2008Ileana Lazariuc, isi incheie cariera in cinematografie Andra, ceruta de Playboy de la tataFergie s-a logodit cu actorul Josh DuhamelDaniela le-a aratat pompierilor chiloteiiAndreea Marin Banica a fost externataSmiley si-a parasit iubita pentru Laura Cosoi Monica, nu mai ai haine?!
Pagina 14

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook