Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 10 ~ Ce se mai poate descoperi in Google Earth

Data introducerii: 18-10-2007

Revista suedeza Pc for Alla a realizat un top al celor mai ciudate / interesante lucruri ce se pot vizualiza in Google Earth.

Google Earth este aplicatia care ne-a adus mai aproape Pamantul, asa cum se vede el din satelit. Din cand in cand, in Google Earth sunt descoperite si lucruri mai putin obisnuite, mai ciudate sau doar interesante.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 10 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cel mai mic telefon mobil din lumeAMD livreaza procesoare triple-coreVorbeste la telefon fara … voceFirefox 3.0 a ajuns la beta 4Lipsa - Se cauta specialisti ITBrowser - Internet Explorer 8Orange lanseaza tonuri de asteptare personalizateMicrosoft isi mentine oferta de preluare a YahooTopul telefoanelor mobile in februarie 2008Google se apuca de webdesign gratuitMozilla vrea mai mult decat e-mailElectronic Arts ofera 1,9 miliarde dolari pentru preluarea firmei Take-TwoViitorul tau televizor LCD Sony ar putea fi de fapt SharpSpamul electronicMozilla Thunderbird, impotriva Windows Mail LiveShow-ul industriei jocurilor videoBoicot impotriva vanzarilor de console de jocuri in RomaniaAngajati spionati de computereAi grija ce e-mail deschizi in saptamana Valentine!Spalatorii reputatiilor pierdute pe net
Pagina 10

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook