Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Ce reguli trebuie respectate inaintea inceperii unei cure de slabire

Data introducerii: 18-06-2010

Ce reguli trebuie respectate inaintea inceperii unei cure de slabirePentru a avea rezultatele aşteptate, o cură de slăbire trebuie adaptată stilului de viaţă, sexului şi mai ales vârstei.

În timp ce bărbaţii au nevoie de mai multe calorii pe zi pentru a-şi hrăni corect şi adecvat ţesuturile, femeile tinere au nevoie mai mare de masă proteică, pe când cele trecute de 30 de ani necesită mai multe vegetale şi lactate.

Reguli care se impun a fi respectate înaintea de a începe o cură de slăbire:

1. Stabilirea unei ţinte, mai precis stabilirea greutăţii la care doriţi să ajungeţi şi timpul în care ar trebui să se întâmple acest lucru. Medicii recomandă ca o slăbire corectă să se realizeze astfel încât să se piardă aproximativ un kilogram pe săptămână, între 3-5 kg pe lună. Deşi aceasta este o slăbire mai lentă, ea asigură topirea depozitelor adipoase, fără a afecta muşchii, ceea ce duce la rezultate frumoase în urma slăbirii, cu păstrarea tonusului pielii.

2. Schimbarea comportamentului alimentar, adică renunţarea la anumite alimente nesănătoase.

3. Echilibrarea aportului hidric. Înainte de a începe o dietă, se poate urma o cură de detoxifiere. Este important ca rinichii să poată epura corect şi suficient organismul de deşeurile celulare care se produc în urma metabolismului celular.

Autor: Raluca

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Gripa porcina: Numarul deceselor a ajuns la 100!Presa germana: Taxa pe fast-food din Romania, unica in lumePaul Tecuceanu: Oficial, decesul fratelui meu nu a fost cauzat de gripa nouaCozi mari la imunizare impotriva AH1N1! Tu te vaccinezi?Marijuana mai cautata ca Starbucks7 mituri despre noua gripa!In goana dupa fonduri, Ministerul Sanatatii ar putea introduce taxa pe fast-foodSfaturi pentru prevenirea indigestiei de SarbatoriCampania de vaccinare contra gripei porcine, extinsa la toate categoriile de riscProdusele de patiserie de la metrou, daunatoare pentru sanatatePrimul centru integrat de depistare a cancerului de san, inaugurat la Targu MuresCe pericole ascund vitaminele Obezitatea poate reduce substanta cenusieSpitalele Capitalei, ticsite de bolnaviBere Redd's retrasa de pe piata pentru continut de aditivi "interzisi"Aparatul dentar invizibil disponibil si pe piata din RomaniaLeucemia la copii poate fi cauzata de pesticideCafeaua cu gheata poate avea efecte negative asupra organismuluiMasuri de supravietuire pe timp de caniculaLuna Sanatatii Pielii la VICHY!
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook