Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ Ce purtam toamna aceasta?

Data introducerii: 29-08-2013

Toamna se apropie cu pasi repezi si asta inseamna ca incepe anul scolar. Nimic nu e mai important in perioada asta decat moda. Vrei sa fii la moda in prima zi de scoala? Atunci urmeaza sfaturile noastre.

In materie de stil se poarta cel minimalist. Daca iti doresti sa fii in centrul atentiei trebuie sa stii ca accentul cade pe textura, forma si croiala. Asadar, nu iti achizitiona articole vestimentare din materiale sintetice sau cu croiala clasica.

Din punct de vedere cromatic, toamna aceasta se anunta plina de culoare. Printre culorile vedeta se numara si: smaraldul, combinatia de alb negru, alb si cremul piersica. In materie de incaltaminte, lucrurile sunt clare. Tu iti poti achizitiona pantofi in nude iar el, adidasi de barbati, in cazul in care este o persoana activa.

Toamna este momentul sa iesi de tipar si sa te transformi in vedeta sezonului!

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

In pasi de salsa. Monica Columbeanu, sexy pe ringul de la 'Dansez pentru tine'Transplantul a reusit! Organismul lui Cristi Minculescu a acceptat ficatul sotieiInterpretul lui Darth Vader este bolnav de cancerCui datoreaza Ilinca Vandici revenirea in televiziuneE oficial: Madonna, pentru prima data in Romania!Si totusi Michael se intoarceGheorghe Zamfir iubeste o femeie cu 44 de ani mai tanaraFostul sot al Mirabelei Dauer: 'Am batut-o cu fierul de calcatMichael Jackson putrezeste de viuMirabela Dauer si-a abandonat copilul la doi aniAngelina Jolie urmeaza un tratament pentru a fi din nou mamicaAnda Adam traieste o iubire adolescentinaRamona Gabor, dezolata: 'Nu ma iubeste nimeni!'Patrick Swayze s-a intors acasaAlina Plugaru a ajuns la Urgenta, in stare criticaIon Tiriac este bunic pentru a doua oaraTatal Andreei Balan este un impostorRamona Gabor, Ilinca Vandici sau Dana Savuica nu mai au loc de muncaMonica Columbeanu, cu ochii in lacrimi de ziua eiIulia Vantur si-a dat jos silicoanele
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook