Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Casele de pariuri: CFR si Steaua se vor bate pentru titlu

Data introducerii: 23-07-2010

Casele de pariuri: CFR si Steaua se vor bate pentru titluIn opinia bookmarkerilor, echipele care se vor bate in finala pentru titlu sunt Steaua si CFR. CFR Cluj a castigat deja Supercupa si pare a avea cel mai bun lot dintre toate formatiile care se bat la titlu, echipa lui Mandorlinii fiind cotata de bookmakerii de la gamebookers cu prima sansa la titlu si in editia 2010-2011 a Ligii 1.

Cu jucatori precum Bjelanovici, Kivuvu sau Hora, transferati in aceasta vara, CFR are toate sansele sa se impuna, potrivit Pariori.ro.

Nici Steaua, a doua favorita in opinia bookmakerilor, nu sta rau la capitolul transferuri. Cu un nou antrenor si 12 jucatori transferati , un record al clubului la acest capitol, formatia patronata de Gigi Becali tinteste un nou titlu dupa insuccesele din ultimii ani.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Niculae, gol dupa golPOLI IASI - STEAUA 2-1 / LATINO STEAUA DANSEAZA FALSMURESAN: 'LACATUS VA AVEA SOARTA LUI HAGI'S-au incins spiriteleAfara din Ghencea! Ronaldo, final de cariera?Finala Cupei Romaniei din acest sezon se va juca la Piatra-NeamtSteaua nu poate fi depunctata! Ilie Nastase paraseste FRTMarica - se "INGRASA" pentru EuroS-AVEM NOROC LA EURO!Amical: Israel - Romania 1-0Mutu, cotat cu a treia sansa la titlul de golgheter in Serie A Piturca se teme ca Nationala nu e pregatita pentru amicalul cu IsraelBeckham isi va deschide o academie de fotbal in Brazilia'Am pierderi de 2 milioane $''Sunt pregatit pentru Lazio!'Inca un peruan la SteauaDinamo, fara victorie in CipruMutu: "Nu pot fi cumparat!"
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook