Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Cariile dentare, tratate fara dureri

Data introducerii: 12-08-2008

Un dentist din Marea Britanie a revoluţionat domeniul stomatologiei prin introducerea unui sistem laser care tratează dinţii fără anestezie şi fără durere, conform Daily Mail.

Potrivit medicului Emmanouel Koloutsos, de la Harley Street Dental Clinic din Southwick, Sussex, spre deosebire de tratamentul standard, cu turbină stomatologică, laserul are avantajul de a trata rapid şi fără complicaţii cariile dentare.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

10 alimente care asigura sanatatea barbatilorCartofii prajiti scurteaza viata?Alimentatia bate cancerulMuzica, medicament dupa atacul cerebral!Sucul de lamaie detoxifiaza ficatulUn pui de somn scurt, esential pentru memorieFumezi si bei? Sarcina sotiei tale ar putea avea de suferit Cauzele maturizarii precoce a copiilorMedicament impotriva alcoolismuluiConsumul regulat de vitamina C permite detoxifierea organismului si creste rezistenta la stresCimbrul invinge oboseala cronicaIn fiecare an, in Romania apar, in medie, 55.000 de cazuri de cancer Slabeste cu ajutorul acupuncturiiCum se trateaza arsurile la stomac?O spun specialistii: Scoala romaneasca dauneaza grav sanatatii 9 sfaturi pentru o memorie mai bunaInjectia cu ciment trateaza osteoporozaCe fel de alimente trebuie sa consumam pe timp de iarnaInfidelii, prinsi cu ADN-ul. Probele se pot preleva din lenjeria intimaVitamina E creste rezistenta la efort
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook