Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 14 ~ Care sunt cei mai sexy barbati negri?

Data introducerii: 29-07-2010

Care sunt cei mai sexy barbati negri?Fara indoiala, aparitiile exotice a celor mai talentati actori de culoare in filme, nu va lasa indiferente.

Cu o frumusete aparte, carisma, mult umor dar si sex-appeal, si-au facut repede loc in topul preferintelor noastre.

10. Djimon Hounsou: Djimon este un actor african talentat, dansator dar si un model recunoscut. In calitate de actor, a jucat in peste 30 de filme, dintre care amintim: Gladiatorul, seria Alias, Constantine, Heroes, Blood Diamond sau Eragon. A primit doua nominalizari la Oscar si o nominalizare la premiile Golden Globe.

9. Hill Harper: Impresioneaza la prima vedere prin farmec si naturalete. Insa, pe langa aceste calitati Hill Harper intruneste si alte indeletniciri: este un actor talentat de teatru si film, om de televiziune recunoscut si scriitor. In plus, este un apropiat al presedintelui Obama; acestia au fost colegi la prestigioasa universitate Harvard.

8. Mekhi Phifer: Este un actor american cu peste 40 de filme la activ, dintre care cele mai cunoscute: 8 Mile, I Still Know What You Did Last Summer, ER (serial TV), Honey si A Talent For Trouble. Este bun prieten cu Eminem, de altfel acesta l-a si mentionat pe Mekhi intr-unul din cantecele sale.

7. Eddie Murphy: Considerat unul dintre cei mai buni actori de comedie, Eddie Murphy a debutat pe micul ecran la varsta de 19 ani. In prezent se bucura de o cariera de succes, recompensata de-alungul timpului si cu un premiu important. Acesta a castigat un Grammy pentru albumul sau Eddie Murphy, Comedian. Talentul sau deosebit este dublat si de un aspect fizic pe masura. Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 14 ~ Alte articole din acceasi categorie:

A pierdut biletul cu marele premiu de la Loto!'Dansez pentru tine' isi schimba regulileCabral o vrea de sotie pe CorinaTragedie! Laura Andresan va sta trei luni fara un san Simona Sensual isi siliconeaza fundulAu fost desemnati semifinalistii EurovisionSe pune de nunta: Adela Popescu si Marius KalmarAndreea Raicu s-a logodit cu Tudor ChirilaChristina Aguilera a devenit mamicaBritney amenintata cu un nou film eroticFergie, dependenta de sexGrasu XXL neaga relatia cu Laura AndresanLuminita Anghel si Mihai Traistariu vor prezenta Eurovision 2008Ileana Lazariuc, isi incheie cariera in cinematografie Andra, ceruta de Playboy de la tataFergie s-a logodit cu actorul Josh DuhamelDaniela le-a aratat pompierilor chiloteiiAndreea Marin Banica a fost externataSmiley si-a parasit iubita pentru Laura Cosoi Monica, nu mai ai haine?!
Pagina 14

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook