Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ Campania electorala a candidatilor din Bucuresti a inceput deja pe internet

Data introducerii: 22-04-2008

Se ascute lupta pentru Primăria Capitalei. Deşi oficial campania începe peste 10 zile, pe internet mesajele cu iz electoral abundă. Şi asta pentru că vremurile s-au schimbat iar în campania electorală se luptă cu toate armele. Se pare că internetul devine unealtă cheie şi în politică.

Campaniile electorale ţintite direct către "internauţi", jocurile video cu tentă politică, site-urile de discuţii şi blog-urile aduc multe voturi. Ele au fost unelte extrem de folosite în alegerile din SUA şi Franţa. Uşor, uşor şi politicienii românii s-au prins de foloasele pe care le pot aduce lozincile lansate pe internet.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 5 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Basescu: 2010 va fi anul in care vom scapa de crizaFiul lui Prigoana, sustinut de Boc la alegerile din Colegiul 1 al CapitaleiEmil Boc, noul premier desemnat al RomanieiNegoita si-a depus mandatul de premier desemnatPSD, la rascruce de drumuriCCR a decis: Basescu a castigat alegerile!Renumararea voturilor nule: Rezultate finaleCe cuprinde pana la urma celebra caseta cu Geoana?Patapievici: Basescu are o caseta porno cu GeoanaPrezidentiale: Ce-au fost si ce-au ajunsAntonescu, dispus sa-l "dea" pe Geoana pentru postul de premierCum se pot repeta alegerile din 6 decembrie!Vantu: Pe Mircea Geoana l-a ingropat electoratulPSD a depus cererea de anulare a alegerilor. Geoana inca se vede castigatorAlegeri contestate. Ce reclama PSD-ul?Rezultat final: Traian Basescu 50,33%, Mircea Geoana 49,66%. Urmeaza validarea Curtii ConstitutionaleJohannis ii felicita pe Geoana si Antonescu si vine luni la Bucuresti pentru discutii cu cei doiRezultatul alegerilor prezidentiale din RomaniaLIVE: Geoana vs. Basescu - ultima confruntareNu se dezminte: Geoana le promite profesorilor o majorare cu 33% a salariilor
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook