Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Campania electorala a candidatilor din Bucuresti a inceput deja pe internet

Data introducerii: 22-04-2008

Se ascute lupta pentru Primăria Capitalei. Deşi oficial campania începe peste 10 zile, pe internet mesajele cu iz electoral abundă. Şi asta pentru că vremurile s-au schimbat iar în campania electorală se luptă cu toate armele. Se pare că internetul devine unealtă cheie şi în politică.

Campaniile electorale ţintite direct către "internauţi", jocurile video cu tentă politică, site-urile de discuţii şi blog-urile aduc multe voturi. Ele au fost unelte extrem de folosite în alegerile din SUA şi Franţa. Uşor, uşor şi politicienii românii s-au prins de foloasele pe care le pot aduce lozincile lansate pe internet.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cum a fost primita alegerea lui Victor Ponta la sefia PSD?Cine sunt noii vicepresedinti ai PSDVictor Ponta, noul presedinte al PSDPNL vrea desfiintarea functiei de sef de statCulmea loialitatii: Vanghelie spune bancuri cu GeoanaPremierul Emil Boc raspunde intoxicarilor in privinta pensiei minime PSD: Toti impotriva lui GeoanaANI: Pogea s-a aflat in incompatibilitate doua luniE oficial: Nastase candideaza la sefia PSD!Realitatea: Aliodor Manolea este parapsihologul din spatele lui BasescuSurprize, surprize: Geoana nu crede in flacara violetaMutam sau nu Parlamentul din Casa Poporului?Elena Udrea: Pe Basescu nu l-am privit niciodata ca barbatUnde va lovi bomba Hayssam: in PSD sau Vasile Blaga?Boc catre UDMR: Votati bugetul, va dam 3 miliarde de parlamentarModelul EBA, noua generatie: Ana Geoana, noul sex-simbol politic?Dupa lupte crancene: Bugetul pe 2010, adoptat de comisiile de finanteGeoana, suparat foc pe Iliescu si NastaseNastase: PSD a devenit un partid de rangul doiEBA, inscaunata in februarie presedinte al tineretului PDL
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook