Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 10 ~ CEL MAI BUN AN!

Data introducerii: 20-12-2007

MARTURISIRE Internationalul român Cocis spune ca în 2007 a atins apogeul carierei prin calificarea la Euro 2008 si prin transferul la Lokomotiv Moscova.

Fotbalistul nu se fereste sa spuna ca în anul 2007 a atins apogeul carierei, dar spera ca 2008 sa-i aduca si mai multe satisfactii.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 10 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Liga Campionilor la TVR!Finala UEFA 2011 la Bucuresti?Semedo a dat lovitura in 'Groapa': Dinamo - CFR Cluj 1-2Romania a invins Rusia, scor 3-0Alerta cu bomba la Stadionul Steaua!Steaua - UTA 2-1. Vali Badea, rezerva de lux: decisiv in prelungiri! Suporterul care a provocat intreruperea meciului Rapid-Steaua nu a fost identificat Conducatorii din Liga I au pareri impartite in privinta demisiei de la CCA a lui Gheorghe ConstantinArgentina: Boca Juniors a scos doar un egal cu HuracanDinamo l-a ofertat pe ContraContra vrea sa evite Bayern MunchenFiorentina in sferturile Cupei UEFARazvan Lucescu: 'M-am compromis!'Meciuri de fotbal etapa a XIX-a - 14, 15, 16 Decembrie 2007 Meciuri de fotbal etapa a XVIII-a - 8, 9 Decembrie 2007 Olaroiu vrea la Al-IttihadChivu si-a dislocat umarulRonaldinho, driblat de KakaChivu si-a dat cu stingu-n dreptulBarcelona, remiza in ultimul minut cu Valencia
Pagina 10

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook