Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 19 ~ Britney face sex de la 14 ani

Data introducerii: 22-11-2007

Fostul purtător de cuvânt al divei, Eric Ervin, a confirmat public faptul că “virginitatea lui Britney Spears, la lansarea în muzică, nu a fost decât o invenţie”, informează The Sun. Conform aceleiaşi surse, Brit şi-a pierdut virginitatea la 14 ani, în braţele colegului Reg Jones.

Milioane de fani o iubeau pe cântăreaţa virgină care cucerea lumea, la doar 19 ani, cu hitul “Not that innocent”, neştiind de fapt că Britney nu mai era demult “fată mare”. Nici fostul ei iubit, Justin Timberlake, nu a dezvăluit secretul care a rezistat atât de mult timp.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 19 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Iulia Vantur: 'Mi-am pus silicoane!'Pamela Anderson s-a maritat cu Rick SalomonElena Udrea a ajuns lector universitarBeyonce, chemata din nou in justitie pentru plagiatBrad Pitt: George Clooney ar fi cel mai bun presedinte SUA Bodo: "Nu ma grabesc sa ma recasatoresc"Loredana a luat 5000 de euro pentru incitare la sex oral De ziua ei, Cosmina Pasarin a vrut sa faca bungee-jumping Spice Girls,vandute in 38 de secundeBritney a ramas fara copiiRecordmen la mancatSenzuala actrita Angelina Jolie a avut cele mai fierbinti partide de sex atunci cand a fost insarcinata.Asa va arata papusa OanaDaniela Gyorfi il va nasi pe fiul lui Liviu MititeluPorno-starul Alina Plugaru se iubeste cu un stripper
Pagina 19

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook