Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 10 ~ Britney Spears si-a ales deja mormantul

Data introducerii: 13-06-2008

Britney Spears, venită să se reculeagă la mormântul idolului ei, Marilyn Monroe, a luat decizia să-şi cumpere un mormânt alături de cel al defunctei actriţe.

Prevăzătoare sau de-a dreptul macabră? La 20 de ani, Britney Spears, care părea să stea mai bine cu moralul, ne surprinde încă o dată. Week-end-ul trecut, cântăreaţa în derivă nu a găsit nimic mai funky decât să meargă să viziteze Hollywood Forever Cemetery unde se odihneşte, printre alţii, Marilyn Monroe.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 10 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Patrick Swayze zambeste din nou, dupa tratamentul miraculos impotriva canceruluiNikita l-a batut pe transsexualul NaomiMaruta le-a facut de ras pe fetele de la HeavenAndreea Spataru si amantul au fugit din hotel fara sa plateascaJessica Alba va primi 1,5 milioane dolari pentru primele poze ale lui HonorLa 50 de ani, Michael a ajuns o epava!"Boschet" a calcat-o in picioare pe Miss Playboy Andreea SpatarNico a dat-o in bara la romanaWill Smith: Secretul mariajului meu consta in mult sexSuparata! - De ce Monica Columbeanu si-a angajat avocata?Anca Parghel se trateaza de cancer cu terapia prin rasAndreea Raicu, in doliuLuminita Anghel va avea un baietelGabriela Cristea va fi nasa copilului conceput la "Nora pentru mama"Ana Maria se marita anul acestaCameron Diaz iubeste din nouSotii Seinfeld, dati in judecata de o bucatareasa!Fata mamei Demi: Rumer Willis este copia fidela a mamei sale Tatal lui Britney vrea sa primeasca bani pentru ca vorbeste cu fiica lui!Britney Spears si-a ales deja mormantul
Pagina 10

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook