Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 6 ~ Bilete de tren vor putea fi cumparate direct de pe plaja

Data introducerii: 23-07-2010

Bilete de tren vor putea fi cumparate direct de pe plaja12 noi terminale de bilete au fost instalate pe litoral, foarte aproape de plaja, in Constanta, Mamaia, Costinesti, Eforie Nord, Neptun si Jupiter. Astfel, turistii isi vor putea cumpara biletele de tren direct de pe plaja folosind cardul bancar.

„Am decis sa instalam terminalele pe malul marii pentru a fi mai aproape de clientii nostri. Acestia vor gasi cea mai rapida metoda de reincarcare a cartelelor preplatite si de cumparare a biletelor de tren, la doar cativa metri de plaja”, a declarat Radu Ciorbea, Directorul General al ZebraPay, compania care furnizeaza in sistem de franciza primele terminale de plata instant din Romania.

Potrivit NOCASH, Oficialul companiei a subliniat, de asemenea, ca biletele CFR se vor putea achizitiona in curand prin toate cele 60 de terminale ZebraPay din tara, inclusiv cele de pe litoral.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 6 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Ramele foto digitale, un cadou perfect si la modaCei care vor apela abuziv 112 vor fi bombardati cu SMS-uriCelular de 2.000 de dolari Se cauta manager cu MBA pentru Google Romania Romania, in topul tarilor europene dupa cresterea productiei industriale A 31-a editie a conferintelor SolePAD - Brasov, 14 octombrie 2008 - SmartFinancialANC ne ajuta sa emitem facturi electroniceCine sunt cei mai influenti oameni din online-ul romanesc?S-a inventat televizorul pliabil! Noi servicii in telecomunicatiiLG isi lanseaza luna aceasta cel mai nou terminal cu ecran complet tactil!De la Orange la Vodafone apoi la Cosmote, noul manager de dezvoltareUn lord englez isi vinde viata pe eBayO noua televiziune online va emite exclusiv in direct pentru romani!iPhone 3G, din 22 august si in RomaniaAtacurile phishing se tin lant la Raiffeisen Orange va cumpara Euro-GSM? Luxoft vrea si restul de actiuni ITC NetworksLG pregateste telefoane cu sunet surround DolbyFirefox 3.1, la prima versiune alfa
Pagina 6

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook