Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ Bilete de tren vor putea fi cumparate direct de pe plaja

Data introducerii: 23-07-2010

Bilete de tren vor putea fi cumparate direct de pe plaja12 noi terminale de bilete au fost instalate pe litoral, foarte aproape de plaja, in Constanta, Mamaia, Costinesti, Eforie Nord, Neptun si Jupiter. Astfel, turistii isi vor putea cumpara biletele de tren direct de pe plaja folosind cardul bancar.

„Am decis sa instalam terminalele pe malul marii pentru a fi mai aproape de clientii nostri. Acestia vor gasi cea mai rapida metoda de reincarcare a cartelelor preplatite si de cumparare a biletelor de tren, la doar cativa metri de plaja”, a declarat Radu Ciorbea, Directorul General al ZebraPay, compania care furnizeaza in sistem de franciza primele terminale de plata instant din Romania.

Potrivit NOCASH, Oficialul companiei a subliniat, de asemenea, ca biletele CFR se vor putea achizitiona in curand prin toate cele 60 de terminale ZebraPay din tara, inclusiv cele de pe litoral.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 5 ~ Alte articole din acceasi categorie:

HTC si Google au facut un telefon Magic!Top 10 amenintari informatice ale lunii Ianuarie - Clicker loveste din nouUn pusti de 9 ani scrie aplicatii pentru iPhoneSi clientii UPC din Bucuresti pot sa inregistreze emisiunile in directCe rezultate trimestriale va afisa Google?Start la monitorizarea convorbirilor telefonice si a SMS-urilorVanzarile de PC-uri din Asia: Primul declin din ultimii 10 aniSeful Apple, fortat sa se retraga din cauza unor probleme medicale Compania Palm si-a lansat primul smartphoneLenovo lanseaza primul notebook dual-screen din lumeSteve Jobs este bolnav. Se retrage de la conducerea Apple?Modifica internetul modul in care creierul functioneaza?Ascenta: Criza financiara va creste cererea de software specializatNokia se retrage din Japonia din cauza concurentei localeOrange si Vodafone vor o luna de consultare, inainte de scaderea tarifelorPleo, robotul super-inteligent s-a lansat oficial in RomaniaRomania, pe locul doi in lume la numar de servere utilizate pentru furtSinucideri in direct, online, pe Justin.tv!Microsoft anunta un antivirus gratuit Presedintele ANC: "Numarul domeniilor .ro va creste si in anii urmatori"
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook