Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Bilete de tren vor putea fi cumparate direct de pe plaja

Data introducerii: 23-07-2010

Bilete de tren vor putea fi cumparate direct de pe plaja12 noi terminale de bilete au fost instalate pe litoral, foarte aproape de plaja, in Constanta, Mamaia, Costinesti, Eforie Nord, Neptun si Jupiter. Astfel, turistii isi vor putea cumpara biletele de tren direct de pe plaja folosind cardul bancar.

„Am decis sa instalam terminalele pe malul marii pentru a fi mai aproape de clientii nostri. Acestia vor gasi cea mai rapida metoda de reincarcare a cartelelor preplatite si de cumparare a biletelor de tren, la doar cativa metri de plaja”, a declarat Radu Ciorbea, Directorul General al ZebraPay, compania care furnizeaza in sistem de franciza primele terminale de plata instant din Romania.

Potrivit NOCASH, Oficialul companiei a subliniat, de asemenea, ca biletele CFR se vor putea achizitiona in curand prin toate cele 60 de terminale ZebraPay din tara, inclusiv cele de pe litoral.

Click aici pentru a citi tot articolul

Alte articole din acceasi categorie:

Pasi esentiali in realizarea unui web design profesionistTeleviziunea dispare in cinci ani. Internetul este de vinaTi se pare ca un job la Google este ideal pentru tine?Steve Jobs, cofondatorul Apple, a murit!Cutremur in IT: Steve Jobs demisioneaza!Fara acces la retelele sociale la locul de munca?Facebook are si videochat!Tarife in roaming mai ieftine de la 1 iulieCompaniile din domeniul IT fac cele mai multe angajariLansare tableta PC Asus Android, in martie 2011Ce mai jucam vara asta?NOU! Mouse cu calculator de la CanonePays, prima platforma de plata online a impozitelor si taxelor locale la nivel nationalSuprematia iPhone este in pericolCompaniile de software lanseaza aplicatia Cyclope - Monitorizare Angajati Cel mai subtire televizor LED full HD 3D de la SamsungDroid X sau BlackBerry? Care este cel mai bun IPhoneFacebook a lansat Facebook QuestionsCum sunt vanati utilizatorii de DC++ si cei de torrenteAstazi se lanseaza Starcraft II in Romania
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook