Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ Beligan isi serbeza ziua pe scena TNB

Data introducerii: 25-11-2008

Pe 14 decembrie, Radu Beligan va implini 90 de ani. Cu o saptamana inainte, actorul va fi prezent pe scena Teatrului National cu un spectacol-confesiune, in care va povesti publicului momente din cei 70 de ani de cariera.

Radu Beligan, "omul teatral al generatiilor noastre", va vorbi despre personalitati ale lumii teatrale si intamplari care i-au marcat destinul.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Filmele romanesti cauta public «Restul e tacere», un film lung, cu sanse mici la OscarComunicat de presa: Cea de a IX-a editie a Festivalului International Enescu si muzica lumii, 9 -19 august 2008Arheologii au descoperit teatrul in care Shakespeare a jucat primele sale pieseMinistrul Iorgulescu, hotarat sa privatizeze cinematografele romanestiCoelho scrie thrillere REDACTIA BBC IN LIMBA ROMANA SE INCHIDE LA 1 AUGUSTCine cistiga Leul de Aur anul acesta? Festivalul Amara 2008 va fi difuzat de Romantica TVZilele culturale “Monahul Nicolae Delarohia”, 15-30 iulie 20081.000 de persoane la slujba de intronizare a mitropolitului Olteniei, PS Irineu SlatineanuEXCLUSIV ONLINE: Scandal cu sex si zvastici la ICRNY Metallica va concerta, pe 23 iulie, la BucurestiPatapievici intre informatori competenti si nemti pretentiosiSpecialitate de Garana: Jazz la gratarOras mic - cultura mare"Oscarurile" producatorilor romani Cosmarul CassandreiUn film-colaj Festivalul de Film Anonimul 2008 Formatii corale romanesti la Graz
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook