Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 8 ~ Becali: Batem Urziceniul cu 72-0

Data introducerii: 03-03-2010

Finantatorul Stelei este "500%" sigur ca ros-albastrii vor lua campionatul.

Gigi Becali dezminte zvonurile potrivit carora Stoichita este pe muchie de cutit la Steaua, in urma rezultatelor nesatisfacatoare din startul returului.

Pana la finalul acestui campionat Stoichita ramane la Steaua. Dupa egalul de la Cluj eu am fost bucuros. M-am descatusat.

Stoichita era suparat…El a dus totul in spate. El a luat bucsi de la Urziceni si a pus la planetara sa mearga masina bine. A pus bucsi la volan. Cum sa vina cineva acum sa ii conduca masina", a spus Gigi Becali intr-o conferinta de presa, adaugand ca nu se teme de meciul cu Urziceni: “batem cu 72-0!", a spus Becali, potrivit sport.ro.


Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 8 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Adrian Ilie a demisionat de la SteauaCupa UEFA, editie revizuitaMutu de 18 milioane de euroCfr Cluj:Victorie cu Dinamo Kiev! Romania ramane pe 12 in clasamentul FIFA Deco a semnat cu Chelsea. Urmeaza Ronaldinho!Vezi ce facea Torres la 12 ani!Spania va intilni Germania in finala Euro 2008Rusia - Spania, o semifinala de focArthuro nu mai vine la Steaua daca Becali nu plateste 200.000 de euro pana la 1 iulieCristi Chivu s-a operat la umarul stangZenga il vrea pe Dica la Catania!Stoica: "Am facut la Euro mai mult decat ne asteptam"Chivu: "Olanda e o echipa mare. Am spus ca va fi greu"Meciul Romania-Italia, urmarit de numarul 13"Romania se apara mai bine ca Italia"Scor final ROMANIA - FRANTA: 0-0 Daniel Niculae e titular in meciul cu FrantaMutu trebuie sa plateasca 12 milioane de euro celor de la ChelseaPiturca: O victorie importanta! Detaliile mai trebuie puse la punct
Pagina 8

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook