Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 14 ~ BRINEL, lider in domeniul IT&C, isi continua cresterea

Data introducerii: 02-11-2007

BRINEL prevede atingerea si chiar depasirea unei cifre de afaceri de 25 milioane euro pe 2007, mentinandu-si ritmul de dezvoltare din ultimii ani. Astfel, fata de o cifra de afaceri de 19,5 milioane Euro in 2006, cresterea estimata pentru acest an este de 28%.

Portofoliul BRINEL cuprinde astazi peste 500 de clienti activi. BRINEL este un lider de piata cu o forta financiara deosebita si este singurul integrator de solutii informatice si de tehnologie a cunoasterii din afara Bucurestiului capabil sa satisfaca cerintele IT&C ale oricarui client, prin sucursale locale proprii si o retea nationala de 40 de parteneri.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 14 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Virusii iPhone, detectati de BitDefenderVeniturile Microsoft au crescut cu 23 la suta pe trimestru Cum iti alegi un laptopComputer Associates devine membru Business Software AllianceConstructia primului cablu submarin de telecomunicatii care leaga China de SUAMozilla o duce bine … datorita lui GoogleVodafone Romania lanseaza „ON”, publicatie de lifestyle si divertisment pentru tineriImprimante de buzunar Sharp - cel mai subtire LCD pentru telefoane mobileCe mai cauta oamenii pe GoogleSkype lanseaza mobilul VOIP, un temut adversar al iPhoneEvolutia cronologia a calculatoarelor personale Yahoo a batut GoogleHackerii romani - in fruntea listei de infractori on-line Din nou probleme cu iPod-ul ClassicHitachi intentioneza sa lanseze un hard-disk de 4.000 GB pana in 2011 Ce se mai poate descoperi in Google EarthApple lanseaza noua versiune a sistemului Macintosh in octombrieYahoo, profit in scadere, dar peste asteptariFara clipuri cu drepturi de autor pe YouTube
Pagina 14

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook