Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 8 ~ Avertizare meteo: Cod galben de ploi si vijelii in toata tara

Data introducerii: 24-04-2012

Avertizare meteo: Cod galben de ploi si vijelii in toata taraAvertizarea este valabilă de în intervalul 25 aprilie, ora 12.00 - 26 aprilie, ora 09.00.

În intervalul mentionat instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in majoritatea regiunilor. Vor fi averse, ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua trecator aspect de vijelie si izolat caderi de grindina.

Cantitatile de apa vor depasi local 20...25 l/mp si izolat 40 l/mp, indeosebi in zonele de deal si de munte.

Pagina 8 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Obama, la decernarea premiului Nobel pentru Pace: Razboiul este uneori necesarNumarul de someri, la un nivel nemaiatins din martie 2004Alte doua decese cauzate de gripa porcina in RomaniaRomania anunta primul deces cauzat de gripa porcinaCat taie guvernul la anul din cheltuielile salariale?Metroul in greva. Cum ajungem astazi la birou?Maestrul Gheorghe Dinica a incetat din viataCod galben de ploi puternice in sapte judeteVremea nefavorabila a afectat 20 de judete si CapitalaMeteorologii avertizeaza: Cod galben de precipitatii si vant in toata tara!Cum a scapat de injectia letala un condamnat la moarteSeria de sinucideri de la France Telecom continua cu un al 24-lea decesBugetarii ar putea renunta la greva cu o conditieDupa ce fetita nou nascuta le-a fost declarata moarta, parintii au aflat acum ca ea traiesteDoi turisti rataciti au petrecut noaptea intr-un copac!Platforma de skateboard de 500.000 euro in parcul TineretuluiScandal cu arme de foc si sabii in SloboziaAdmiterea 2009 la "Spiru", legala deocamdataJaf armat la o casa de schimb valutar din TargovisteCutremur in Bucuresti
Pagina 8

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook