Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 10 ~ Aston Martin ar putea alerga cu motoare Mercedes

Data introducerii: 07-02-2008

Aston Martin ar putea coopera cu Mercedes in vederea obtinerii de propulsoare noi pentru urmatoarele modele ale companiei. Din strategia de dezvoltare a brandului britanic nu lipsesc nici deschiderile de noi showroom-uri in Marea Britanie, in Golf si chiar America. Noii proprietari ai Aston Martin sunt constienti ca pentru a aduce brandul in prim planul pietei de lux vor cheltui aproximativ 300 de milioane de dolari pana in 2009.

Concomitent, proprietarii Aston Martin, fondul de investitii arab Investment Dar si partenerii sai David Richards si John Sinders, au ca obiectiv cresterea cifrei de productie de la 7000 de unitati pe an in 2007 la 8000 in 2008 – 2009. Deoarece capacitatea uzinei Gaydon, unde se fabrica in prezent bolizii Aston, este de maxim 9000 de unitati, noi modele si componente ar putea fi produse, de acum inainte, si in alte parti, externailzat. Dar "ceea ce a fost pana acum produs in Marea Britanie va continua sa fie produs in Marea Britanie" declara un oficial al companiei.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 10 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Mercedes B Class, restilizat in 2008 Primele detalii ale viitorului Logan Mitsubishi confirma participarea la Central Europe RallyFabrica Mitsubishi in RomaniaSkoda Octavia, la borna 2.000.000Volvo introduce alcoolmetrul pe modelele salePorsche accelereaza spre VolkswagenIata viitorul Seat Ibiza: Bocanegra ConceptInfo Geneva 2008: Mercedes C-Klasse BlueEfficiencyAlfa lui Mussolini, licitata pentru 1 milion de euroDacia opreste productia Logan-ului pentru doua zileBrilliance revine la portile EuropeiLogan Pick-Up, mini camioneta franco-romana Peugeot-Citroen dezvolta hibridul diesel/electricDacia va lansa prima masina de teren in 2009Renault, intre Laguna Coupe si un viitor model AlpineMorgan LifeCar-un nou exponent al exotismuluiFord Kuga e gata de productieLand Rover LRX - Micul bolid Chevrolet Aveo cu 3 usi este gata
Pagina 10

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook