Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 8 ~ Astazi si maine, vremea va fi calduroasa in toata tara

Data introducerii: 23-07-2010

Astazi si maine, vremea va fi calduroasa in toata taraAstăzi şi mâine, vremea va fi călduroasă în toată ţara. Pe arii restrânse temperatura aerului poate ajunge la valori maxime de până la 35-36 de grade în vestul, sudul şi estul ţării.

În zonele de câmpie şi local în restul ţării indicele de confort termic va depăşi, în orele după-amiezelor, pragul critic de 80, astfel populaţia va trebui să se protejeze adecvat.

Medicii recomandă ca în zilele caniculare oamenii să bea multe lichide, să facă duşuri cât mai des, să consume alimente bogate în fructe şi legume şi să evite expunerea prelungită la soare la orele prânzului.

Temperaturi ridicate, de peste 30 de grade Celsius, se vor înregistra în următoarele două săptămâni pe timpul zilei, iar în timpul nopţii nu vor scădea sub 15-18 grade şi vor fi asociate cu umiditate foarte mare, dar şi cu intensificări de vânt şi cantităţi mari de precipitaţii în timp foarte scurt, anunţa, duminică, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu.

Pagina 8 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Obama, la decernarea premiului Nobel pentru Pace: Razboiul este uneori necesarNumarul de someri, la un nivel nemaiatins din martie 2004Alte doua decese cauzate de gripa porcina in RomaniaRomania anunta primul deces cauzat de gripa porcinaCat taie guvernul la anul din cheltuielile salariale?Metroul in greva. Cum ajungem astazi la birou?Maestrul Gheorghe Dinica a incetat din viataCod galben de ploi puternice in sapte judeteVremea nefavorabila a afectat 20 de judete si CapitalaMeteorologii avertizeaza: Cod galben de precipitatii si vant in toata tara!Cum a scapat de injectia letala un condamnat la moarteSeria de sinucideri de la France Telecom continua cu un al 24-lea decesBugetarii ar putea renunta la greva cu o conditieDupa ce fetita nou nascuta le-a fost declarata moarta, parintii au aflat acum ca ea traiesteDoi turisti rataciti au petrecut noaptea intr-un copac!Platforma de skateboard de 500.000 euro in parcul TineretuluiScandal cu arme de foc si sabii in SloboziaAdmiterea 2009 la "Spiru", legala deocamdataJaf armat la o casa de schimb valutar din TargovisteCutremur in Bucuresti
Pagina 8

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook