Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Astazi si maine, vremea va fi calduroasa in toata tara

Data introducerii: 23-07-2010

Astazi si maine, vremea va fi calduroasa in toata taraAstăzi şi mâine, vremea va fi călduroasă în toată ţara. Pe arii restrânse temperatura aerului poate ajunge la valori maxime de până la 35-36 de grade în vestul, sudul şi estul ţării.

În zonele de câmpie şi local în restul ţării indicele de confort termic va depăşi, în orele după-amiezelor, pragul critic de 80, astfel populaţia va trebui să se protejeze adecvat.

Medicii recomandă ca în zilele caniculare oamenii să bea multe lichide, să facă duşuri cât mai des, să consume alimente bogate în fructe şi legume şi să evite expunerea prelungită la soare la orele prânzului.

Temperaturi ridicate, de peste 30 de grade Celsius, se vor înregistra în următoarele două săptămâni pe timpul zilei, iar în timpul nopţii nu vor scădea sub 15-18 grade şi vor fi asociate cu umiditate foarte mare, dar şi cu intensificări de vânt şi cantităţi mari de precipitaţii în timp foarte scurt, anunţa, duminică, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu.

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Secretul nemuririi - inghetarea controlata a corpului?Metroul spre Otopeni ramane fara finantareCod galben de ninsori si vant puternic pentru opt judete din vestUn barbat retinut la Capitoliu cu o arma in masina sustine ca avea de facut o 'livrare' pentru ObamaPolitia maghiara a arestat doi suspecti in cazul uciderii lui Marian CozmaProfesorii ar putea organiza proteste spontane din cauza intarzierii platii salariilor'Romanii nu merita sa ramana in Europa'Parcari de lux. Oprescu investeste 60.000 euro pentru o masinaSalariile bugetarilor vor creste abia din aprilieCavaleria lui Mitrea, de partea lui GeoanaAccident avatic in New YorkUn elev din Capitala a fost taiat cu o sabie in timpul orei de religieLetonia se confrunta cu cea mai grava revolta din ultimii 18 aniA nascut la doua zile dupa ce a muritHotarata sa devina mireasa la 107 aniPalestinienii sunt omorati si cu arme romanestiMai multi romani au reusit sa iasa din Fasia GazaStare de 'alerta sporita' in Liban, dupa atacul cu rachete asupra IsraeluluiNu scapam de "apocalipsa". LHC revineCat rezistam fara gaz rusesc?
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook