Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 10 ~ Apple bate recordul la vanzarile de Mac

Data introducerii: 24-01-2008

Apple a anuntat ca a vandut 2,3 milioane de computere Macintosh in trimestrul care s-a incheiat pe 29 decembrie 2007, marcand al doilea trimestru consecutiv cu vanzari record la linia sa de computere.

De asemenea, compania a vandut si 2,3 milioane de iPhone-uri in ultimul trimestru al anului trecut. Vanzarile de Mac-uri au crescut cu 44% fata de acelasi trimestru al anului precedent si au doborat recordul precedent, inregistrat in al treilea trimestru din 2007, cu 155.000 de unitati. Apple a vandut 977.000 de desktop-uri Mac si 1,34 milioane de notebook-uri in ultimul trimestru.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 10 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cel mai mic telefon mobil din lumeAMD livreaza procesoare triple-coreVorbeste la telefon fara … voceFirefox 3.0 a ajuns la beta 4Lipsa - Se cauta specialisti ITBrowser - Internet Explorer 8Orange lanseaza tonuri de asteptare personalizateMicrosoft isi mentine oferta de preluare a YahooTopul telefoanelor mobile in februarie 2008Google se apuca de webdesign gratuitMozilla vrea mai mult decat e-mailElectronic Arts ofera 1,9 miliarde dolari pentru preluarea firmei Take-TwoViitorul tau televizor LCD Sony ar putea fi de fapt SharpSpamul electronicMozilla Thunderbird, impotriva Windows Mail LiveShow-ul industriei jocurilor videoBoicot impotriva vanzarilor de console de jocuri in RomaniaAngajati spionati de computereAi grija ce e-mail deschizi in saptamana Valentine!Spalatorii reputatiilor pierdute pe net
Pagina 10

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook