Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Apple bate recordul la vanzarile de Mac

Data introducerii: 24-01-2008

Apple a anuntat ca a vandut 2,3 milioane de computere Macintosh in trimestrul care s-a incheiat pe 29 decembrie 2007, marcand al doilea trimestru consecutiv cu vanzari record la linia sa de computere.

De asemenea, compania a vandut si 2,3 milioane de iPhone-uri in ultimul trimestru al anului trecut. Vanzarile de Mac-uri au crescut cu 44% fata de acelasi trimestru al anului precedent si au doborat recordul precedent, inregistrat in al treilea trimestru din 2007, cu 155.000 de unitati. Apple a vandut 977.000 de desktop-uri Mac si 1,34 milioane de notebook-uri in ultimul trimestru.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Ubuntu 7.10 se va lansa maine!Acum, noul Sony PlayStation3 este mai accesibil pentru romaniMicrosoft nu intentioneaza sa produca telefoane mobile Piratii preiau un site de anti-piraterieIBM si Linden Labs doresc sa creeze avatarul universalSi Playboy va lansa un telefon mobil Vodafone trece pe protocol IPPC-ul stie ce simti Telefoanele mobile imping in sus profitul SamsungGoogle detine suprematia cautarilorGoogle cumpara o companie ce dezvolta aplicatii de IMSamsung pregateste noi telefoane pe piata europeanaAtacul telefoanelor cu doua SIM-uriPremiul Nobel pentru fizica, acordat pentru progrese in tehnologia harddisk-urilorAMD revizuieste nomenclatorul familiilor sale de procesoareNTT introduce un nou tip de ecran 3DHackerii turci ataca site-urile suedezeParis - visul oricarui internautBoom pe piata televiziunii prin Internet Nexans lanseaza noua gama de paneluri patch cu conectori
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook